Waar moet ik heen deze zomer? Drie leuke vakantiebestemmingen!

In de zomervakantie willen veel mensen er even lekker tussenuit. Een weekje naar de zon kan geen kwaad. Echter weten veel mensen niet precies waar ze heen moeten gaan. Sommige hebben een vaste plek waar ze elk jaar zijn, maar andere houden er weer van om verschillende plekken te ontdekken. Om je een beetje inspiratie te geven heb ik drie leuke vakantiebestemmingen op een rijtje gezet.

Italië

Italië is het ideale land aangezien je er eigenlijk alles hebt, strand, zon, lekker eten en een fantastische cultuur. In Italië kiezen veel mensen ervoor om op een heerlijke camping te gaan staan voor een paar weken om helemaal tot rust te komen. Op deze campings maken kinderen makkelijk vrienden en is er genoeg te doen. Ook kun je er natuurlijk voor kiezen om de mooie Italiaanse steden een keer te bezoeken. De oude cultuur in dit land is namelijk fantastisch.

Mallorca

Mallorca is een groot eiland die voor iedereen de perfecte bestemming is. Het weer op Mallorca is fantastisch en je zult er bijna nooit regen zien. In de zomer is het rond de dertig graden en is er volle bak zon. Voor gezinnen is er veel te doen en zijn er veel betaalbare hotels. Maar ook voor jongeren is Mallorca de ideale bestemming, aangezien er een grote strip is waar je goed kan feesten. Dit is in de badplaats El Arenal. Wil je meer weten over dit eiland? Neem dan zeker een kijkje op www.opnaarmallorca.nl.

Portugal

Veel mensen kiezen snel voor Spanje, Italië of Frankrijk, maar Portugal wordt al snel vergeten. Portugal grenst voor een groot deel aan water, waardoor er enorm veel prachtige stranden te vinden zijn in het land. Er zijn veel leuke dorpjes aan het water die jij kan bezoeken. Hiernaast kent het land ook nog een paar mooie grote steden die je kan bezoeken. Ook op Portugal is het weer heerlijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *