campings Nederland met zwembad

Geen vakantie zonder zwembad

Wanneer je met de kinderen of het gezin lekker op vakantie gaat moet er wel een mogelijkheid zijn om te kunnen zwemmen, zonder zwembad is je vakantie niet compleet wanneer je ook gaat. Van de campings Nederland met zwembad is de Leistert geweldig, meerdere mogelijkheden om te kunnen zwemmen. Niet alleen op het strandje bij de roeivijver, maar ook het buiten golfslagbad en het subtropische zwemparadijs waar je uren plezier hebt. Zomer en winter verzekerd van veel waterplezier. 

Subtropisch zwemparadijs

Nadat je wakker bent geworden in je caravan, of heb je lekker geslapen in een van de comfortabele bungalows die het park rijk is? Tijd om op pad te gaan op een van de campings Nederland met zwembad de Leistert om het water op te zoeken, in het subtropisch zwemparadijs is er namelijk erg veel te doen voor zowel kinderen als volwassenen. In het peuterbad kunnen de kleine gasten lekker spelen met de speeltoestellen, de oudere kinderen gaan van de kindvriendelijke stroomversnelling of van een van de glijbanen. Heb je honger of dorst gekregen kun je terecht in de snack en drank corner voor wat lekkers.

Heerlijk buiten genieten in het zwembad

Van de campings Nederland met zwembad zijn er maar weinig die de luxe hebben van een binnen en buitenzwembad, camping de Leistert heeft beide. Een mooi binnenbad en natuurlijk mogen we het buiten golfslagbad niet vergeten. Waan je even in de zee en laat je meevoeren op de golven, op deze manier heb je de zekerheid dat je uren vermaak hebt op het park. Profiteer van de vele mogelijkheden betreft water en de zwemfaciliteiten op het park.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *